Mandagen i mat

Knekkebrød til frokost, med grapefrukt, melk og varmt vann med ingefær og sitron.


Cottage cheese med blåbærsyltetøy til lunsj sammen med rester av tacokjøtt og et eple.


Grillmat til middag: kyllingklubber, litt mørbradbiff, maiskolbe og grillspyd med squash, cherrytomater og løk. Ikke helt den middagen som stod på planen, men når sola skinner må man finne fram grillen :)


Frokostblanding med melk og et eple.


Rabarbra med sukrin og te i de splitter nye koppene <3


"Sjokolademousse" til kveldskos. Kjør en banan og en spiseskje kakao i foodprocessoren, fordel i to glass og sett kaldt i minst en time, så den får "satt seg". Dryss over kakaonibs og nyt!


2 kommentarer:

  1. Hvordan får du i deg grapegrukt? Det smaker jo grusomt bittert? :S

    SvarSlett
    Svar
    1. Syns vel ikke noe om det første gang selv, men prøvde igjen og syns det er godt på en merkelig måte :) Har lest et eller annet sted at 2/3 av verdens befolkning ikke liker bitter/besk mat fordi det var måten man beskyttet seg fra giftige planter før i tiden. Er vel blant de heldige 1/3 da :D

      Slett