Sjokomelk

Jeg husker en gang i barndommen, da jeg og lillebroren min en dag skulle snike til oss litt sjokomelk når vi kom hjem fra skolen (før mamma og pappa var hjemme selvsagt). Hvordan vi sjenket melk i de største glassene, og tok i toppa spiseskjeer med pulver og rørte godt. Jeg måtte røre med en gang, ville ha klumper som fløt på toppen som jeg kunne spise før jeg drakk opp resten, yummy! Men til vår skrekk smakte det ikke sjokolade, men banan! Pappa hadde fått en pakke med banansjokomelk på jobb, og helt oppi sjokomelkpulverboksen. Grøss og gru! Skulle vært flue på veggen og sett ansiktsuttrykkene våre da ja!Nå vil jeg derimot ha sjokomelk som er sunn og god. Og da må man lage selv. Det er til og med så enkelt at jeg ikke kan fatte og begripe hvorfor jeg ikke lager det oftere.
Rør og rør, og vips! Sjokomelk!

1 kommentar:

 1. Hei!

  Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og mat blogger.

  Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din, og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Topp Mat Blogg seksjon her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Hvis du ønsker å legge til din mat-blogg til listen på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

  Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!


  Varme hilsen,

  Ann-Sofi
  http://www.alleoppskrifter.no/

  SvarSlett