Middag: Minestronesuppe

Vi koste oss med denne deilige suppa tidligere i uka, fullpakket med grønnsaker og sunnhet. Så utrolig godt. Ble også litt til overs så jeg fikk meg litt suppe til lunsj dagen etter også :)



  • 1 gul løk, hakket
  • 1 rødløk, hakket
  • 2 fedd hvitløk, hakket
  • 2-3 stilker selleri, i biter
  • 3-4 poteter, i terninger
  • 2 never cherrytomater, hele eller delte
  • 1/2 squash, i terninger
  • 1 rød paprika, i biter
  • 1/2 liten chili, hakket
  • 2-3 never rød quinoa
  • 1 ss grønnsaksbuljong (kan erstattes med 1-2 buljongterninger)
  • 1-1,5 liter vann
  • salt og pepper
  • 1 ss pesto
  • parmesan
  • litt olje
Ha litt olje i en stor kjele og fres løk, hvitløk, chili og selleri.

Tilsett vann og buljong, og ha i poteter, cherrytomater og quinoa. Kok opp og la koke i 7-8 minutter. Jeg bruker denne økologiske buljongen fra Naturata.


Ha squash og paprika i suppa, og kok 5-6 minutter til (til quinoa'en er ferdig og potetene er møre). Smak til med salt og pepper.


 Når suppa er ferdig rører du inn pesto'en. Server i dype tallerkner med ferskrevet parmesan over.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar