- 1/2 ss salt
- 2 ss spisskummin
- 1/2 ss chilipulver eller cayennepepper
- 1/2 ss støtt koriander
- 2 ss paprikapulver
- 1/2 ss pepper
- 1 ss hvitløkspulver
- 1 ss løkpulver
Tacokrydder
Idag var det taco til middag. Vi kjøper tacosaus fra Santa Maria, den er sukkerfri, og inneholder bare vanlige ingredienser, ingen tilsetningsstoffer i den, og det jubler jeg for. Men tacokrydder derimot er det ofte mye sukker og salt i, derfor blander vi vårt eget. Det krever 5 minutter innsats, også har du tacokrydder i 2-3 måneder, avhengig av hvor mye du blander selvfølgelig :) Denne oppslriften holder til 4-5 middager for oss, da bruker jeg 300-350 gr kjøttdeig/kyllingkjøttdeig til en middag.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar