Middag: Spaghetti med kjøttsaus

Jeg prøver å få så mye grønnsaker som mulig inn i middagen. Spaghettisausen er ikke noe unntak. Her får jeg inn masse godt, som hever næringsinnholdet på middagen.


Denne sausen er nok til to persjoner, og kanskje en liten lunsj.
  • 300-350 gr kyllingkjøttdeig
  • rapsolje
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 3-4 champignon
  • 1/2 squash
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1-2 ss tomatpurré
  • vann
  • salt og pepper
  • frisk basilikum
Ha rapsolje i panna og sett på varmen. Fres hakket løk og hvitløk litt i oljen før du har i kyllingkjøttdeigen. Når kjøttet er halvstekt har du i hakket champignon og squash. Når kjøttet og soppen er ferdig stekt, tilsetter du boksen med hakkede tomater, tomatpurré og litt vann. Bland alt godt og smak til med salt og pepper. La koke til en tykk saus.


Rett før servering river du opp friske basilikumblader og blander godt i sausen. Server med spaghetti/pasta og ruccolasalat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar