Frokostblanding

Jeg lager egen frokostblanding for å slippe tilsatt sukker, salt og andre tilsetningsstoffer. Når det i tillegg bare tar fem minutter, er det ingen unnskyldning for å la være. Min favoritt er med eple og kanel.


Til et stort glass eple og kanel frokostblanding fyller du en tredjedel av stekepanna med 4-korn, en tredjedel med solsikkefrø og linfrø, og den siste tredjedelen med hakka hasselnøtter og hakkede mandler. Jeg bruker den lille foodprocessor-tingen som følger med stavmikseren til å hakke nøtter, det går mye fortere enn kniv og fjøl :)


Ha varmen på max, og ha over 3-4 ss yaconsirup og masse eplepaikrydder/kanel. Bland alt godt og stek i 2-3 minutter.


Trekk panna av platen og la blandingen avkjøle seg. Jeg gjør dette ofte om kvelden og lar det stå over natta. Når blandingen er avkjølt blander du inn en god del med tørkede eplebiter.



Dagens frokost ble derfor fersk frokostblanding med melk, grapefurkt, appelsinjuice og vaniljekaffe. Nam nam! 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar