Til to personer trenger du
- 0.8-1 kg frosne reker
- 2 fedd hvitløk
- 2 cm frisk ingefær
- kokosolje
- 1 boks kokosmelk
- 1-2 gulrøtter
- 1 paprika
- 2-3 never sukkererter
- 1-2 never babymais
- karri, cayennepepper, salt og pepper
- vann
I en annen kjele freser du hakket hvitløk og ingefær i litt kokosolje. Deretter tilsetter du boksen med kokosmelk, kraft, krydder og grønnsaker. Smak til med krydder selv etter hvor sterk du vil ha den. Jeg brukte vel omtrent 1 halv ts cayenne og 2 ss karri. Vent med å salte til etter at du har hatt i kraften, siden kraften vil være litt salt.
Kok opp suppen og la koke i 5 minutter (til grønnsakene er møre). Trekk kjelen av platen og vend i rekene. La rekene trekke et par minutter før du spiser. Vi hadde hvitløksbrød ved siden av idag, siden det er søndag og sol :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar