Post

Denne boken dumpet ned i ppstkassen min idag, sammen med et par andre pakker. Som jeg har nevnt tidligere har jeg fått opp interessen for vegetarmat, og da er denne boka virkelig gull verdt. Har foreløpig bare tittet i den - og hoppet på stolen av lykke underveis! Så mange fristende og lekre bilder,som jo må bety at oppskriftene er helt supre :) Denne er en helt ny utgave, noe som betyr at den er oppdatert med dagens forskning og syn på plantebasert kosthold.


Først i boken er det plenty med informasjon om vegetarkost, ernæringslære og miljø - samt egne kapitler som tar for seg alskens forskjellige grønnsaker, frukt, bær, alger, nøtter, urter, linser, you name it (bare det ikke er kjøtt selvfølgelig). Boken avsluttes med en vitamin- og mineralguide. Perfekt for meg, som aldri husker hva som er bra med forskjellige grønnsaker, når E lurer på hva det er vi spiser :)


Da fikk jeg litt ekstra stå-på-kjøkkenet-og-kokkelere-med-grønnsaker-lyst som jeg tar med meg utover i uka. Og forresten, visste du at det er verdens vegetardag idag? Blir vegetarwok her i huset, skal svinge meg igang hvert øyeblikk, og teste sausen til Veganmisjonen.

1 kommentar:

  1. Det er så artig med nye kokebøker! Ingen ting gir vel mer inspirasjon til å lage mat enn det?! Lånte denne boken av en venninne. Helt super bok :D

    SvarSlett