- 1 søtpotet
- 1 gulrot
- 1 liten rødløk
- litt ingefær
- 1 fedd hvitløk
- 1-2 vårløk
- 1 boks kokosmelk
- karri
- salt og pepper
- kokosolje til steking
Hakk alle grønnsakene og fres de kjapt i kokosolje. Ha over kokosmelk og kok opp. Smak til med karri, salt og pepper, og la gryten koke i 10-12 minutter til grønnsakene er møre.
- 2-3 never cashewnøtter
- revet skall av en økologisk appelsin
- druekjerneolje til steking
Vi hadde kokt quinoa og stekte aspargesbønner ved siden av. Vi bruker denne regnbuequinoa'en fra iHerb, er så artig med forskjellige farger :)
Nå blir det dessert med resten av appelsinen og litt melon!
Dette så utrolig godt! Jeg elsker søtpoteter. Det smaker godt og setter fin farge på maten :D
SvarSlett