Bakst: Grove ciabatta

Jeg er hjemme alene i kveld, og jeg syns det er utrolig kjedelig å lage middag til en. Derimot benytter jeg mulligheten til å ha nybakte ciabatta med godt pålegg til middag. Kjapt og enkelt (dersom du ikke teller med selve bakingen, haha).


Til 6 ciabattas trenger du
  • 3 dl lunkent vann
  • 0.75 dl olivenolje
  • 1/2-1 ts salt
  • 1/2 pakke tørrgjær
  • sammalt hvetemel
Bland alle ingrediensene, og spe med mel til du får en smidig deig. Elt deigen godt, og form 6 ciabattas. Legg på stekebrett, dekk til og sett et lunt sted til heving en halvtimes tid.



Stek i ovn på 225 grader i omtrent 15 minutter.


Server med godt pålegg. Idag ble det spekeskinke, mozarella og tomat med basilikum på meg. Og litt rekesalat :) Blir jordbær til dessert senere i kveld!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar