- en nakkekotelett
- en tomat
- en neve aspargesbønner
- to skiver søtpotet, omtrent 1 cm tykke
- en liten pastinakk
- krydder: pepper, himalayasalt, paprika, cayennepepper
- rapsolje
- smør
Kutt grønnsakene i ønsket størrelse. Ha søtpotet og pastinakk i en ildfast form. Ha over pepper, cayennepepper og paprika, samt godt med rapsolje. Rist formen godt slik at krydder og olje fordels jevnt. Legg tomatbåtene i formen og ha over litt pepper. Bak i ovnen på 225 grader i 15-20 minutter.
Krydre koteletten med pepper og litt himalayasalt. Ha smør og rapsolje i stekepannen, ha varmen på omtrent to tredjedeler av maks. Jeg har på 4, maks er 6, på min ovn. Legg i koteletten. Når du snur koteletten, legger du aspargesbønnene i pannen. Stek videre til koteletten er ferdig. Server med BBQ-saus og maiskrem.
Maiskrem lager du enkelt av en halv boks maiskorn og en teskje youghurt naturell. Kjør dette i foodprocessor, jeg bruker den lille som kom med stavmikseren min.
Nå blir det mer jobbing, oppgavene skriver ikke seg selv, uheldigvis. På tide med en kopp te :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar