Middag: Fylt paprika med fransk vri

Har nettopp proppet oss med denne godsaken av en middag, fantastisk! Siden jeg brukte estragon i kjøttblandingen og sennepsvinaigrette på salaten - to ting jeg forbinder med Frankrike - sier jeg at middagen har en fransk vri :)


Til to personer trenger du
  • 2 røde paprika
  • 300 gr kyllingkjøttdeig
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1/2 squash
  • revet ost
  • litt salt og masse pepper
  • rosmarin og estragon
Stek hvitløk, løk, kjøtt og squash med krydder i litt olje til kjøttet er stekt.Del paprikaene på langs, vask og legg i en ildfast form. Fyll kjøttblandingen i de halve paprikaene og dryss ost over. Gratineres i ovn på 225 grader til osten er gyllen.



PS: Du kan med fordel bake de halve paprikaene litt i ovnen mens du steker kjøttblandingen. Jeg gjorde ikke det nå, men kommer til å gjøre det neste gang :)


Fransk salat lager du av en god del hjertesalat og sennepsvinaigrette. Bland omtrentelig
  • 1 ts sennep
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 3 ss olivenolje
  • pepper
i en bolle og ringle over hjertesalaten.


Nå blir det vannmelon til dessert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar