- 1 gul løk, hakket
- 1 rødløk, hakket
- 2 fedd hvitløk, hakket
- 2-3 stilker selleri, i biter
- 3-4 poteter, i terninger
- 2 never cherrytomater, hele eller delte
- 1/2 squash, i terninger
- 1 rød paprika, i biter
- 1/2 liten chili, hakket
- 2-3 never rød quinoa
- 1 ss grønnsaksbuljong (kan erstattes med 1-2 buljongterninger)
- 1-1,5 liter vann
- salt og pepper
- 1 ss pesto
- parmesan
- litt olje
Tilsett vann og buljong, og ha i poteter, cherrytomater og quinoa. Kok opp og la koke i 7-8 minutter. Jeg bruker denne økologiske buljongen fra Naturata.
Ha squash og paprika i suppa, og kok 5-6 minutter til (til quinoa'en er ferdig og potetene er møre). Smak til med salt og pepper.
Når suppa er ferdig rører du inn pesto'en. Server i dype tallerkner med ferskrevet parmesan over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar