Middag: Enchiladas

Oppdaget denne oppskriften, og måtte lage med min egen vri. Enchiladas er noe jeg har savnet etter at vi kuttet ut toroposer (ja, veit det er Old el paso). Denne er herlig sterk og smakfull.


Til to personer (og en lunsj) trenger du
  • 300 gr kjøttdeig
  • 1 hakket løk
  • 1 hakket fedd hvitløk
  • 1 hakket paprika
  • 2 ss hakket jalapeños
  • 1/ boks mais
  • 1 boks hakka tomater
  • salt og pepper
  • 1 ss spisskummin
  • 1-2 ss tomatpuré
  • 1,5 dl vann
  • revet ost
  • 4-5 fullkornstacolomper
Sett ovnen på 225 grader. Stek kjøtt, hvitløk, løk, paprika, jalapeños og mais før du tilsetter boksen med hakka tomater og litt vann. Krydre med salt, pepper og spisskummin, og kok til tykk gryte.


Legg kjøttsaus på en lompe, rull, og legg i en ildfast form. Hell over tomatsaus; tomatpuré røres ut i 1,5 dl vann. Dryss over revet ost, og gratiner i ovnen til osten er gyllen.



Server med en grønn salat.


Og nå, bjørnebæris til dessert :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar